Bitdef

mai 12, 2020 Bitdefender, SEO

Bitdef – suna banal si fara noima insa acesta este un cuvand extrem de puternic indexat de catre robotii Google si este asociat cu compania romaneasca Bidfefender.

Acest articol se refera de fapt la notiunea de research marketing si cum te ajuta sa iti alegi postarile in functie de publicul tinta. In acest caz ANKB Business Solutions dovedeste ca este capabil sa ajunga foarte usor la publicul tinta folosind SEO si ca poate deveni un partener de incredere pentru companiile care doresc sa ajunga la publicul tinta.

Bitdef
ANKB Business Solutions

Din analiza de date facuta se pare ca Bitdef are intre 10K si 100K cautari in medie pe luna, avand o competitie medie iar pentru reclamele Google s-a platit cel mai mult 61 Lire.

Ca sa ne facem intelesi, puterea unui cuvant intr-un articol este data de cat de mult este cautat el pe Google. Conteaza foarte mult si densitatea cuvantului, care este calculata in baza unei formule. Competitia este data de multitudinea de pagini din siteuri si articole care au ca tinta publicul care cauta acel cuvant. Cu cat cautarile sunt mai multe si articolele sunt putine, cu atat competitia este mai mica, si invers, cu cat sunt mai multe pagini si/sau articole mai multe, cu atat competitia creste si este mai greu sa faci SEO.

ANKB Business Solutions este certificata Bitdefender pentru a promova si revinde produsele lor de securitate, daca doriti sa intelegeti ce pachet de antivirus vi se potriveste va rugam sa ne contactati aici si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *