Bitdefender a dezvoltat o platforma unde se pot vedea atacurile cibernetice in timp real

Bitdefender a dezvoltat o platforma unde se pot vedea atacurile cibernetice in timp real

Bitdefender protejeaza in momentul de fata mai mult de 500 de milioade de siteme in mai mult de 150 de tari, creand in acest fel o retea gigantica care are posibilitatea sa ofere informatii in timp real despre toate atacurile cibernetice petrecute in aceasta retea.

threatmap.bitdefender.com

Asadar, ei au dezvoltat o platforma care ne arata si noua curiosilor cum arata atacurile cibernetice si de la ce distanta se pot lansa. Pare un joc insa cu siguranta nimeni nu ar dori sa fie in mijlocul luptei.

Pentru aparare Bitdefender a dezvoltat mai multe tehnologii precum Multy-Layer Ransomware protection, Network Threat Prevention si Ransomware Remediation si multe altele

Este adevarat, pare periculos si parca am dori sa fac parte din aceasta retea gigantica.

Bitdef

Bitdef – suna banal si fara noima insa acesta este un cuvand extrem de puternic indexat de catre robotii Google si este asociat cu compania romaneasca Bidfefender.

Acest articol se refera de fapt la notiunea de research marketing si cum te ajuta sa iti alegi postarile in functie de publicul tinta. In acest caz ANKB Business Solutions dovedeste ca este capabil sa ajunga foarte usor la publicul tinta folosind SEO si ca poate deveni un partener de incredere pentru companiile care doresc sa ajunga la publicul tinta.

Bitdef
ANKB Business Solutions

Din analiza de date facuta se pare ca Bitdef are intre 10K si 100K cautari in medie pe luna, avand o competitie medie iar pentru reclamele Google s-a platit cel mai mult 61 Lire.

Ca sa ne facem intelesi, puterea unui cuvant intr-un articol este data de cat de mult este cautat el pe Google. Conteaza foarte mult si densitatea cuvantului, care este calculata in baza unei formule. Competitia este data de multitudinea de pagini din siteuri si articole care au ca tinta publicul care cauta acel cuvant. Cu cat cautarile sunt mai multe si articolele sunt putine, cu atat competitia este mai mica, si invers, cu cat sunt mai multe pagini si/sau articole mai multe, cu atat competitia creste si este mai greu sa faci SEO.

ANKB Business Solutions este certificata Bitdefender pentru a promova si revinde produsele lor de securitate, daca doriti sa intelegeti ce pachet de antivirus vi se potriveste va rugam sa ne contactati aici si va vom raspunde in cel mai scurt timp.